Найніжніше печиво з манки, яке тане в роті: простий, швидкий та недорогий рецепт

Reading Time: < 1 minute

Пропоную сьогодні приготувати дуже просте та бюджетне  печиво .  Але результат Вас обов’язково порадує, аджевипічка  виходить ніжною, розсипчастою і ніби тане в роті. Печиво з манки – відмінний варіант для домашньої випічки..

Для приготування потрібно:

  • 2 яйця
  • 125 грам цукру
  • 125 мл олії
  • Ложка варення або джему
  • 125 гр білого йогурту або кефіру
  • Цедра лимона
  • Щіпка солі
  • 450 гр манної крупи
  • 10 гр розпушувача
  • 200 грам цукрової пудри (для посипання
  • Приготування:

    КРОК 1: До яєць додаємо цукор і вливаємо олію,

    КРОК 2: Додамо столову ложку фруктового джему (яблучний, абрикосовий) та кефір,

    КРОК 3: Добре зб’ємо масу вінчиком. Додамо цедру з одного лимона та щіпку солі.

    КРОК 4: Потроху всипаємо манну крупу, перемішуючи тісто. Додаємо розпушувач.

    КРОК 5: Готове тісто залишаємо хвилин на 10, щоб манка просочилася..

    КРОК 6: Тісто виходить еластичне і з нього зручно ліпити будь-що. Робимо невеликі кульки та обвалюємо їх у цукровій пудрі з усіх боків. Ставимо печиво в духовку випікатися на 15 хвилин при 200 градусах.

    Печиво під час випікання значно збільшується у розмірі.

    Виходить справжня смакота. Приємного апетиту!

    Як вам рецепт? Будемо раді, якщо ви поділіться своєю думкою у коментарях!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *